Om Din Møbelpolstrer

Mit navn er Tina Hougaard, og i 1999 blev jeg udlært møbelpolstrer fra Getama. I 2007 besluttede jeg mig for at starte mit eget firma, Din Møbelpolstrer. Til dagligt holder jeg til i mit værksted på en gård i Gammel Nørager ved Hobro.

 Jeg har dagligt rigtig mange spændende opgaver, bl.a. møbelpolstring, ombetrækning og renovering. Jeg tilbyder polstring til både private og erhverv, så uanset hvad dine ønsker er, står jeg klar til at hjælpe dig i mål med dine ønsker. For mig er ingen opgaver for små eller for store, og jeg går i gang med hver opgave med et smil på læben.

Uanset om opgaven vedrører polstring af en stol, indfarvning af lædermøbler eller ompolstring af sofa, så er jeg kun et opkald væk. Hvis du har et møbel, der trænger til en gennemgribende renovering, kan jeg i samarbejde med en dygtig snedker også klare sådanne opgaver. 

møbelpolstrer aalborg

Showroom og butik

Kig forbi mit showroom i Gammel Nørager og se de mange materialer og farveprøver jeg har liggende, som man kan blive inspireret af. Sammen finder vi altid den bedste løsning på dit projekt.

På gården i Gammel Nørager har jeg også en butik, hvor jeg sælger Annie Sloan kalkmaling og tilbehør, Lærke Nicolas Vahé gourmet produkter og brugskunst samt No3 design produkter, som er mit eget design. Du er velkommen til at kigge ind i butikken, og se de mange varer jeg tilbyder.  Passer mine åbningstider dig ikke, er du også velkommen til at ringe og aftale et besøg.

Kontakt

Hvis du ønsker hjælp til polstring af dit møbel, kan du kontakte mig på mail: tina@din-mobelpolstrer.dk eller ringe på 29 80 56 92.

Du kan klikke her for at se nogle af de møbler jeg har polstret og betrukket med nyt stof eller læder. Du kan også følge mig på Facebook, da jeg jævnligt lægger billeder op af mine opgaver.