Specialbestillinger af hynder

Vi tilbyder specialbestilling af hynder, der passer til dit behov. Produkter skræddersyes til ethvert formål udfra dine ønsker og projekter. Vi har stor erfaring med at fremstille hynder på mål i alle størrelser, former og faconer. Hynderne bliver lavet i de bedste kvaliteter både inden for skum, stof og læder på vores værksted beliggende i Nordjylland.

Hynder efter mål

Ved din Møbelpolstrer fremstiller vi de produkter, som du drømmer om. Vi har professionel erfaring med at sy hynder til bænke, tilpasset helt specifikke mål og tilmed i et design, der passer ind ved dig. Er du derimod på udkig efter hynder til loungesæt, en alkove eller din vindueskarm, hjælper vi også gerne - ingen opgave er for lille eller stor.

Det kan være, at dine gamle hynder trænger til en opfriskning? Det kan være du går med tanker om et nyt design, der kan bidrage til et anderledes udtryk i din indretning. Eller er det derimod fyldet i hynderne, som trænger til en genopfriskning, og betrækket er i god stand, klarer vi også den.  

Design dine egne hynder her 

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Overvej gerne dit design og materialevalg, vi har listet nogle forslag længere nede på siden.

 

Specialbestillinger

  • Pude Bredde cmPude Længde cm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvilket materiale bør man vælge?

Beskriv gerne hvilket materiale og farvevalg, du ønsker. Du bør i høj grad overveje materialet i forhold til, hvilken funktion du ønsker at hynden skal have, da de enkelte materialer har forskellige fordele. 

Vi har her listet fordele ved materialer, der har en høj slidstyrke og derfor med fordel kan anvendes til hynder og møbler:

  • Uld er velegnet som møbelstof, da materialet er naturligt afvisende overfor støv og skidt.
  • Uld/hør er et behageligt materiale at sidde på.
  • Polyester er en syntetisk fiber, hvilket betyder at den kan tåle at blive vasket på op til 60 grader.
  • Læder er et mere praktisk materiale.

Skriv gerne dine overvejelser om design og materiale ind i formularen. Har du nogle spørgsmål eller tvivl, er du også velkommen til at tilføje disse, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig.