Annie Sloan Chalk Paint

Med kalkmaling / chalk paint er det nemt at give sig i kast med nye maleprojekter, da malingen både er nem at anvende og tørrer hurtigt. Malingen er en god løsning for dig, der nemt, hurtigt og uden forarbejde ønsker et anderledes præg på indretningen, eller at tilføje ældre møbler et nyt dekorativt udtryk.

Vi tilbyder et udvalg af populære farver indenfor kalkmaling til møbler, der kan tilføje ethvert møbel nyt liv. Med den alsidige kalkmaling fra Annie Sloan, opnår du et flot mat resultat til både vægge og møbler. Gå på opdagelse i alle Anni Sloan teknikkerne her

Foruden kalkmaling har Annie Sloan også udviklet pensler og andre produkter, der kan hjælpe dig godt på vej med gør det selv projekterne. Annie har i sin udvikling af pensler gjort det muligt at skabe din egen personlige malestil. Rækker malingen ikke i sig selv til det udtryk, du ønsker at skabe, kan du med fordel se udvalget af stencils. Vil du sikre, at malingen opnår den helt rigtige finish, har Annie Sloan udviklet et større udvalg indenfor brugervenlig wax finishes.