Møbelpolstring og renovering af gamle møbler

Renovering af gamle møbler kan omfatte alt fra ompolstring af stol til indfarvning af læder, og det kan være en yderst besværlig opgave at udføre på egen hånd. Derfor står Din Møbelpolstrer til rådighed, når du eller din virksomhed skal have foretaget ompolstring af sofa, polstring af hynder eller polstring af møbler.

Giv gamle møbler nyt liv

Det er ikke hver dag, hver uge eller hvert år, at man foretager ompolstring af møbler, og det er der en grund til. Processen er længere end man skulle tro, og man kan nå at foretage rigtig mange ændringer inden det endelige resultat står færdigt. Derfor er min professionelle ekspertise til rådighed for både private og erhverv, så alle har en møbelpolstrer i Nordjylland tilgængelig. 

Din Møbelpolstrer løser en lang række forskellige opgaver, og mine mange års erfaring sikrer, at jeg kan polstre almindelige møbler, såvel som arkitekttegnede møbler. Uanset om det handler om polstring af stol, indfarvning af lædermøbler eller ompolstring af sofa, er jeg kun et opkald væk. Din Møbelpolstrer sørger for god service og høj kvalitet, og din tilfredshed vil altid være i fokus her hos mig. 

Kom i gang med møbelpolstring

Processen hos Din Møbelpolstrer starter ved første kontakt med at afgøre, hvor mange møbler der skal polstres, og om de skal ombetrækkes eller ompolstres - der er nemlig en markant forskel. Desuden skal vi have afgjort hvilken type stof, dit møbel skal have på, og om der er en tidsfrist, jeg skal overholde. 

Renovering af stole og renovering af gamle møbler er mit kald, og jeg elsker at give gamle møbler nyt liv, så de atter kan nydes og tages i brug i nye betræk og farver. Læs gerne siden med ofte stillede spørgsmål, eller kontakt mig telefonisk, så vi kan få en snak om dine møbler. 

Vores resultater skal matche dine forventninger

Erfaring og faglighed skinner igennem hos Din Møbelpolstrer, og jeg vil altid stå til rådighed med professionel rådgivning, for at opnå den helt optimale løsning til dit behov, eller din virksomheds behov. Jeg sætter en ære i at overholde tidsfrister og samtidig bibeholde topkvalitet, da jeg ved, at drømmene og idéerne, om polstring eller ompolstring, sikkert har figureret længe på din to-do-liste.

Her på siden, samt i mit galleri, kan du se eksempler på møbler, jeg har renoveret eller ompolstret. Det er vigtigt for mig at du kan se mine tidligere resultater, så du ved, hvilken kvalitet du kan forvente, når du kontakter Din Møbelpolstrer. 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Din Møbelpolstrer via kontaktformularen, eller telefonisk på 29 80 56 92. Jeg svarer meget gerne på spørgsmål og henvendelser, også hvis du blot mangler en sparringspartner til din gør-det-selv møbelpolstring. 

Jeg holder til på Gl. Nøragervej 3, 9610 Nørager, og jeg elsker at få besøg – her kan du også få et overblik over stofprøver og tidligere resultater, som jeg stolt viser frem ved besøg.