Møbelpolstring og renovering af gamle møbler

Hvad er dit næste projekt? Gennem årenes løb, har vi hjulpet virksomheder med mange forskellige opgaver inden for polstring. Vores tidligere opgaver tæller alt lige fra polstring for hospitaler, tandlæger og diverse behandlere til ombetrækning af cafestole, kontormøbler og teaterstole. Vi foretager også renovering af designmøbler. Uanset om det er ombetrækning af Wegners Bamsestol, ombetrækning af Børge Mogensen sofa eller en tredje designklassiker, der trænger til nyt liv.

 

 

Giv gamle møbler nyt liv

Din Møbelpolstrer løser en lang række forskellige opgaver, og mine mange års erfaring sikrer, at jeg kan polstre almindelige møbler, såvel som arkitekttegnede møbler. Uanset om det handler om polstring af hynder, ompolstring af lænestol, ompolstring af stolesæder eller du ønsker at ombetrække din sofa, er jeg kun et opkald væk. Din Møbelpolstrer sørger for god service og høj kvalitet, og din tilfredshed vil altid være i fokus hos mig. Trænger dit møbel til en gennemgribende renovering, er det også en opgave vi kan udføre i samarbejde med en dygtig snedker.

Polstring af møbler til privat og erhverv

Ompolstring af interiør kan give jeres arbejdsmiljø nyt liv. Samtidig er det en nem måde at tilføre et personligt aftryk, så jeres virksomhed kan skille sig ud. Det kan være med en ompolstring af stole, polstring af stolesæder eller måske i ønsker, at ompolstre jeres sofa. Hos Din Møbelpolstrer giver vi gerne råd og vejledning, så vi i fællesskab kan finde materialer, som matcher jeres stil. Giv for eksempel din lænestol nyt liv og et frisk pust, med en ompolstring. 

Trænger mødelokalet eller kontoret til nyt liv, hjælper vi også gerne med ompolstring af interiør. Vi foretager også gerne ompolstring af interiør til teater, auditorier, foredragssale, kirker, kontorer og hotelsuiter. Vi har desuden stor erfaring med fremstilling af hynder til kirker, hvilket både omfatter hynder til kirkebænke, knæfalds hynder og lignende. Vi har efterhånden fremstillet et stort antal hynder, knæpuder mv. til kirker i et ensartet og elegant udseende, så de passer til deres omgivelser.

Vi skræddersyr kirkehynder efter behov, således de fremstilles i jeres foretrukne materiale og farvevalg. Vi producerer desuden hynderne i slidstærke materialer, der sikrer længst mulig levetid og ensartet overflade, efter langvarig brug. Hvis menighedsrådet ønsker det, kommer jeg gerne ud med forskellige stofprøver, og vejleder i farve og materialevalg, så vi kan finde den bedste løsning til jer. 

Hynder til bænke og loungesæt m.v.

Hos Din Møbelpolstrer har vi erfaring med fremstilling af sengetæpper, puder samt hynder efter mål. Vi giver gerne råd og vejledning, så vi i fællesskab finder de materialer, der matcher jeres stil. Uanset om du ønsker flotte specialfremstillede hynder til bænke, alkover og vindueskarme, eller vil opnå ideel komfort, med smukke hynder til loungesæt og daybeds. 

Vi tilbyder et større sortiment af materialer, som vi fremstiller produkter i. På den måde sikrer vi, at du får lige netop det udtryk, som du ønsker, at hynden, tæppet eller puden skal have. 

Kom i gang med møbelpolstring

Processen hos Din Møbelpolstrer starter ved første kontakt med at afgøre, hvor mange møbler der skal polstres, og om de skal ombetrækkes eller ompolstres - der er nemlig en markant forskel. Desuden skal vi have afgjort, hvilken type stof dit møbel skal have, og om der er en tidsfrist, jeg skal overholde. 

Renovering af stole og renovering af gamle møbler er mit kald, og jeg elsker, at give gamle møbler nyt liv, så de atter kan nydes og tages i brug, i nye betræk og farver. Læs gerne siden med ofte stillede spørgsmål, eller kontakt mig telefonisk, så vi kan få en snak om dine møbler. 

Vores resultater skal matche dine forventninger

Erfaring og faglighed skinner igennem hos Din Møbelpolstrer, og jeg vil altid stå til rådighed med professionel rådgivning, for at opnå den bedste løsning til dit, eller din virksomheds behov. Jeg sætter en ære i at overholde tidsfrister, og samtidig bibeholde topkvalitet, hvor der er ikke langt fra tanke til handling.

Her på siden, samt i mit galleri, kan du se eksempler på møbler, jeg har renoveret eller ompolstret. Det er vigtigt for mig, at du kan se mine tidligere resultater, så du ved, hvilken kvalitet du kan forvente, når du kontakter Din Møbelpolstrer.

Du er velkommen til at udfylde min kontaktformular, sende mig en mail, eller ringe til mig på 29 80 56 92.

renovering af gammel stol
ompolstring af stole