Antikke og designmøbler

Giv gamle møbler nyt liv

Danmark er kendt for sit unikke bidrag til moderne møbeldesign, og danske designmøbler er anerkendt over hele verden for deres stilfulde enkelhed og tidløse elegance. Men selv de mest holdbare og velkonstruerede møbler kan blive slidte og miste deres oprindelige udseende over tid. Hvis du ejer en dansk designmøbel, der trænger til en opgradering, kan vi hjælpe dig med at ompolstre og renovere den tilbage til dens tidligere glans.

Ompolstring af designmøbler

Designermøbler er lavet til at holde over tid, men efter mange år med hyppig brug, kan du ikke undgå, at de bliver slidte. Med tiden oplever man, at fyldet, der er anbragt uden betrækket, har tendens til at danne sig til store klumper, hvilket resulterer i, at designermøblet mister sin komfort. Lige så vel, som polstringen bliver træls, kan betrækket også blive slidt og tyndt. 

Vi kan ompolstre dine danske designmøbler med præcision og omhu, så de ser ud som nye igen. Vi har mange års erfaring med at arbejde med en bred vifte af danske designmøbler, og vi ved, hvordan vi kan bevare deres oprindelige karakter og stil, samtidig med at vi sørger for, at de er behagelige og holdbare.

Vi har f.eks. stor erfaring med:

  • Ombetrækning og polstring af Børge Mogensen sofa
  • Wegners bamsestol ombetrækning
  • Ompolstring af Fritz Hansen Ægget
  • Søren Lund sofa ombetrækning

 

Renovering af gamle designermøbler

Hos Din Møbelpolstrer er vi specialister i renovering og istandsættelse af arkitekttegnede og gamle designmøbler. 

Vi tilbyder en bred vifte af møbelpolstringstjenester, herunder ombetrækning og polstring af stole, sofaer, bænke, puder og meget mere. Udover ombetrækning og polstring kan vi også hjælpe dig med at reparerer og genopbygge beskadigede møbler, i samarbejde med en dygtig snedker. Med mange års erfaring inden for feltet kan vi sikre et fejlfrit resultat, uanset om det handler om polstring eller ombetrækning af almindelige møbler, arkitekttegnede møbler eller designermøbler.

ompolstret teak lænestol blå
grå polstret stol med skammel