No3 Design

Egne design

No3 er mit eget design. Jeg har indrettet et spændende showroom med butik, i min hyggelige længe på gården i Gammel Nørager, ved Hobro. Og når tiden er til det, dykker jeg ned i de mange spændende rest materialer, jeg har på mit møbelpolstrings værksted, og går igang med at lege og skabe.

Jeg har altid været fascineret af det kreative og ikke mindst de lækre materialer, jeg møder igennem mit arbejde som udlært møbelpolstrer, et fag jeg har arbejdet med siden 1995.

Mangler du en gaveidé eller vil du bare forkæle dig selv med en unik ting, så kom forbi og se min udstilling og lad dig inspirerer.

Bæredygtig tankegang

Igennem mit daglige arbejde med møbelpolstrings projekter, opstår der en masse spildmaterialer, som normalt bare ender som affald. Og ud fra det, dukker et ønske op om at genbruge materialerne, for at minimere spild. Jeg er derfor begyndt at designe  tasker, grydelapper og puder  af overskuddet, i et forsøg på at minimere spildet. Taskerne er enkle og klassiske i deres design. De er hovedsageligt fremstillet af naturmaterialer, som har min største fascination, det kan være uld, hør og læder - materialerne er meget slidstærke. Jeg får min inspiration fra, hvad der rører sig inden for mode og bolig området. Alle tasker er helt unikke, da der kun findes en af hver model. Puderne laver jeg både firkantede og runde, og med en spændende lille læder detalje, som efterhånden er blevet mit kendetegn.