No3 Design

Meget mere end møbelpolstring 

Kvalitet, tilfredshed og bæredygtig genbrug er i højsædet hos Din Møbelpolstrer, og når du lægger vejen forbi Gammel Nøragervej, kan du forvente meget mere end møbelpolstring - jeg er din sparringspartner ved gør-det-selv projekter, og så kan jeg også hjælpe dig med at færdiggøre dit møbel, hvis du indser, at du har taget en for stor opgave på dig. 

Jeg elsker at renovere møbler, og derfor bliver jeg også begejstret når jeg møder kreative ligesindede. Er du i færd med at ompolstre eller renovere et møbel på egen hånd, men mangler de korrekte materialer eller værktøjer, har jeg et stort værksted der højest sandsynligt indeholder lige det, du leder efter. 

Gennem mit daglige arbejde med møbelpolstring, opstår der en masse restmaterialer som bliver skåret fra, og som normalvis ender i skraldespanden. Disse restmaterialer bliver i stedet brugt til at udvikle nye designs under mit eget brand No3 Design, så vi sikrer bæredygtig genbrug.

Jeg laver også mine egne designs 

No3 Design er Din Møbelpolstrers eget brand, hvor jeg fremstiller nye designs indenfor tasker, puder og grydelapper ud af overskudsmaterialer fra tidligere projekter. Disse nye designs sælges fra butikkens showroom i Gammel Nørager, og jeg fortæller meget gerne om produktets vej til fremstilling, så du har en helt unik historie bag din nye taske, pude eller grydelap. 

De tasker, jeg fremstiller, er enkle og tidsløse i design, og taskerne bliver hovedsageligt fremstillet af naturmaterialer som eksempelvis uld, hør og læder. Naturmaterialerne fanger især min opmærksomhed, da de er meget slidstærke, og hvis du køber en taske fra No3 Design, køber du samtidig den eneste model der findes i det design.

Jeg fremstiller puder i både firkantede og runde former, og med en spændende lille læder detalje, som er blevet mit kendetegn i mine designs.

Bæredygtig genbrug 

Din Møbelpolstrer har været i branchen i over 25 år, og jeg har set utallige eksempler på restmaterialer der blot bliver kasseret efter færdiggjort møbelpolstring. Det har sat bæredygtig genbrug i højsædet hos mig, og jeg ser altid en kreativ løsning i restmaterialerne, fremfor at smide dem ud. Møbelpolstring behøver ikke at skade miljøet, og hvis jeg kan forhindre unødvendig producering af stof, så tager jeg gerne kampen op.

Jeg inkluderer bæredygtig genbrug i både ompolstring af møbler, samt i fremstillingen af mine egne designs, så jeg sikrer det fulde udbytte af alle materialerne.