Møbelpolstring til erhverv

Hos Din Møbelpolstrer tilbyder vi polstring og ombetrækning af møbler til private samt til små såvel som store virksomheder. Med mange års erfaring har vi stor ekspertise på området, og sætter en ære i at polstrer-20 alt fra almindelige møbler til arkitekttegnede designklassiker.  

Gennem årenes løb har vi hjulpet virksomheder med mange forskellige opgaver inden for polstring. Vores tidligere opgaver tæller alt lige fra polstring for hospitaler, tandlæger og diverse behandlere til ombetrækning af cafestole, kontormøbler og teaterstole. Vi foretager også renovering af gamle designmøbler; Uanset om det er Bamsestol ombetrækning, ombetrækning af Børge Mogensen sofa eller tredje designklassiker, der trænger til nyt liv.

Nyt liv i gamle møbler 

Er jeres møbler blevet slidte og forældede, eller trænger I blot til en frisk forandring i din virksomhed, kan en polstring eller ombetrækning give helt nyt liv til gamle møbler. Det kan gøre en kæmpe forskel at polster og ombetrække møbler i moderne og ens betræk, da det tilføjer en rød tråd i det givne rum. 

Vi sætter en ære i at hjælpe din virksomhed. Ønsker du eksempelvis at få betrukket stolene til jeres venteværelse eller tilføje farverige tekstiler på jeres kontorstole, hjælper vi gerne. Hos Din Møbelpolstrer er ingen opgave for stor eller for lille. Trænger dit gamle møbel til en gennemgribende renovering, kan vi i samarbejde med en dygtig snedker også udføre denne opgave. 

Med et håndplukket udvalg tilbyder vi ombetrækning og møbelpolstring i mange forskellige farveprøver og materialer af høj kvalitet. Vi udfører polstrings- og specialbestillinger i alt lige fra uld, hør, polyester og læder. I vores showroom på Gl. Nøragervej er det muligt at gå på opdagelse i et bredt udvalg af materialer og farveprøver. Har du spørgsmål til farve og materialevalg, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning på dit næste projekt.

Ompolstring af interiør 

Trænger mødelokalet eller kontoret til nyt liv, hjælper vi også gerne med ompolstring af interiør. Hos Din Møbelpolstrer har vi erfaring med fremstilling af sengetæpper og puder samt hynder efter mål. 

Uanset om du ønsker flotte specialfremstillede hynder til bænke, alkover og vindueskarme eller vil opnå ideel komfort med smukke hynder til loungesæt og daybeds. Endvidere kan vi foretage ompolstring af interiør til teater, auditore, foredragssale, kirker, kontorer og hotel suiter. 

Ompolstring af interiør kan give jeres arbejdsmiljø nyt liv. Samtidig er det en nem måde at tilføre et personlig aftryk, således jeres virskomhed kan skille sig ud. Hos Din Møbelpolstrer giver vi gerne råd og vejledning, så vi i fællesskab kan finde materialer, som matcher jeres stil. 

Fremstilling af hynder, sengetæpper og puder 

Hos Din Møbelpolstrer har vi erfaring med fremstilling af sengetæpper, puder samt hynder efter mål. Vi giver gerne råd og vejledning, så vi i fællesskab finder de materialer, der matcher jeres stil. Uanset om du ønsker flotte specialfremstillede hynder til bænke, alkover og vindueskarme, eller vil opnå ideel komfort med smukke hynder til loungesæt og daybeds. 

Vi tilbyder et større sortiment af materialer, som vi fremstiller produkter i. På den måde sikrer vi, at du får lige netop det udtryk, som hynden, tæppet, puden skal pryde deres omgivelser med. 

Fremstilling af hynder til kirker

Vi har desuden stor erfaring med fremstilling af hynder til kirker, hvilket omfatter både hynder til kirkebænke, knæfaldshynder og lignende. Vi har efterhånden fremstillet et stort antal hynder, knæpuder mv. til kirker i et ensartet og elegant udseende, således de passer til deres omgivelser.

Vi skræddersyr kirkehynder efter behov, således de fremstilles i dit foretrukne materiale og farvevalg. Vi producerer desuden hynderne i slidstærke materialer, der sikrer længst mulig levetid og ensartet overflade efter langvarig brug. 

Kontakt os gerne for mere information omkring fremstilling af hynder til kirken, hvor vi sammen skaber det bedst mulige resultat.

Kontakt 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til polstring og ombetrækning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 29 80 56 92.

Står du med en arkitekt, interiør designer og lignende og har brug for hjælp, er vi også behjælpelig med råd og vejledning til fremstilling af dit/jeres projekt.